Monday, 18 June 2018

“พาณิชย์” หนุนเวชสำอางนวัตกรรมใหม่
เปิดตัว “เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์” สกัดเอนไซม์จากผลไม้ จาก “ไร่สู่ใบหน้า”

“พาณิชย์” หนุนเวชสำอางนวัตกรรมใหม่

ถึงคราวเวชสำอางไทยสำแดงเดช! เปิดตัว บริษัท เมย์เอเวอร์ อินเตอร์เนชั่นแนล จำกัด ผู้ผลิตเครื่องสำอาง ภายใต้ชื่อแบรนด์ เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (MAYEVER THAILAND) ผู้สร้างสรรค์ผลิตภัณฑ์ใหม่ที่มุ่งตอบโจทย์ แผนยุทธศาสตร์ประชารัฐและไทยแลนด์ 4.0 นำร่องด้วยการผลิตและจำหน่ายผลิตภัณฑ์ดูแลผิวโดยใช้วัตถุดิบทางการเกษตรไทยเป็นสิ่งสำคัญ เปิดตัวเวชสำอางนวัตกรรมใหม่ จุดเด่นสกัดจากสินค้าเกษตรเกรดพรีเมี่ยม มะละกอ, ชานอ้อย และ เปลือกมังคุด ออกสู่สายตาเป็นครั้งแรก เตรียมวางขายทั้งไทยและต่างประเทศ ภายในงานได้รับเกียรติจาก ท่านสนธิรัตน์ สนธิจิรวงศ์ รัฐมนตรีว่าการกระทรวงพาณิชย์  เป็นประธาน กล่าวสนับสนุนแนวคิด  พร้อมให้แนวทางผู้ประกอบการอื่นๆ  ร่วมกันผลักดันและส่งเสริมสินค้าเกษตรของไทยและเกษตรอินทรีย์ ช่วยเพิ่มมูลค่าและสร้างรายได้เข้าประเทศ ด้านเหล่านักแสดง หลิน-มชณต สุวรรณมาศ และ .เจี๊ยบ-ฐาน ธัญศญาพร สเปเชี่ยล เอฟเฟคต์ เมคอัพ อาร์ทิสต์  ขานรับ  สาธิตวิธีใช้ ทดสอบประสิทธิภาพผลิตภัณฑ์ที่ให้ผลลัพธ์อย่างน่าทึ่ง  (วันที่ 18 ธ.ค. 2560 ณ ห้องแซฟไฟร์ 2-3 ชั้น 3 โรงแรมริชมอนด์ สไตลิช คอนเวนชั่น โฮเทล)

คุณนภัทร ภัทรเดชากูล (กลาง), คุณวิภาวี เสนอศักดิ์ (ซ้าย) และ แพทย์หญิงสุขุมาลย์ สว่างวารี (ขวา) สามผู้ก่อตั้ง เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (MAYEVER THAILAND) เจ้าของแนวคิด ผู้จุดกระแสการสกัดเอนไซม์จากผลไม้เป็นเครื่องสำอาง สร้างนวัตกรรมจากไร่สู่ใบหน้า เริ่มต้นด้วย  มะละกอ, ชานอ้อย และ เปลือกมังคุด เผยว่า

“จุดเริ่มต้นของผลิตภัณฑ์ดูแลผิวภายใต้แบรนด์ เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (Mayever Thailand) ของบริษัทเมย์เอเวอร์ อินเตอร์แนชั่นแนล จำกัด (Mayever International Co., Ltd) เกิดจากการที่ทุกคนที่บ้านใช้ผลิตภัณฑ์เพื่อดูแลผิว ซึ่งก็มีหลายชิ้นที่ผลิตจากต่างประเทศและมีราคาสูง และบางชนิดก็มีสารเคมีเป็นส่วนประกอบ เมื่อใช้ไปสักระยะหนึ่งรู้สึกว่าผิวหยาบกร้านขึ้น จึงคุยกันว่าอยากจะมีผลิตภัณฑ์ที่สามารถดูแลสุขภาพผิวที่อ่อนโยนต่อผิว และมีสารสกัดที่ดีจากธรรมชาติ เริ่มที่จะมองหาสารสกัดจากธรรมชาติจากงานวิจัยของคนไทย จึงเจอสารสกัดจากผลิตผลทางการเกษตรของไทยซึ่งหลายๆ ท่านอาจจะมองข้าม ทางบริษัทได้ทำงานร่วมกับฝ่ายผลิตในการนำสารสกัดที่ผ่านเทคโนโลยีขั้นสูง มาพัฒนาจนเป็นนวัตกรรมสำหรับการดูแลผิวพรรณ เรียกได้ว่าเราได้พัฒนาผลิตภัณฑ์จากไร่สู่ใบหน้า”

“นอกจากนั้นทางบริษัทมีเป้าหมายที่จะนำผลิตภัณฑ์เมย์เอเวอร์ไปจำหน่ายยังประเทศจีน ซึ่งเป็นตลาดที่มีความชื่นชอบผลิตภัณฑ์ของไทยเป็นอย่างมาก การผลิตที่มีคุณภาพ นอกจากจะทำให้ผลิตภัณฑ์ของไทยเป็นที่รู้จักแล้วยังสามารถนำรายได้เข้าสู่ประเทศ สามารถสร้างรายได้ให้กับคนไทยได้ เพราะกระบวนการวิจัย ผลิต บรรจุและการขนส่งทำโดยคนไทยทั้งหมด”

นวัตกรรมจากไร่สู่ใบหน้า

จุดเด่นของผลิตภัณฑ์  เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (Mayever Thailand)  นอกจากเป็นสินค้าเกษตร สกัดเอนไซม์จากผลไม้ ซึ่งเป็นจุดเด่นเฉพาะแล้ว บริษัทฯ ยังวางกลยุทธ์ให้มีจุดแข็งในเรื่องของ ราคาไม่สูง, ประสิทธิภาพดี และมีความปลอดภัยอย่างมาก เหมาะกับผิวชาวเอเชียอย่างยิ่ง

ในเบื้องต้นเราคิดค้นผลิตภัณฑ์ที่เหมาะกับลูกค้าทั้งสามกลุ่มคือ Mayever AcNev Serum (ซีรั่มเพื่อหน้าอ่อนใส ไร้สิวจากเอนไซม์ เปลือกมังคุด) สำหรับกลุ่มวันรุ่นที่มีปัญหาเรื่องสิวและริ้วรอยที่เกิดจากสิว Mayever White Ever Serum (ซีรั่มบำรุงผิวหน้าเพื่อหน้าไร้ริ้วรอย อ่อนเยาว์ สูตรเข้มข้น สกัดจากยีสต์หมักจาก ชานอ้อย) สำหรับกลุ่มคนทำงานที่ต้องการดูแลเรื่องความกระชับของผิวหน้า และริ้วรอยจากการทำงานหรืออยู่หน้าจอคอมพิวเตอร์และแสงสีฟ้าจากโทรศัพท์มือถือต่างๆ อีกทั้งกลุ่มที่ต้องการทำความสะอาดผิวหน้าอย่างลึกซึ้งซึ่งทั้งผู้หญิงและผู้ชายก็สามารถใช้ Mayever Absolute Deeper Cleanser (สัมผัสประสบการณ์ใหม่แห่งการทำความสะอาด สะอาดหมดจด เจลล้างหน้าผสมของสารสกัดจาก ผลมะละกอ) ได้ โดยทางบริษัทหวังว่าผลิตภัณฑ์ 3 ชนิดแรกจะเป็นที่ต้องการและสามารถแก้ปัญหาผิวพรรณของคนทั้ง 3 กลุ่มได้

แผนชิงแชร์ สู้ศึกตลาด skin care 70,000 ล้าน

คงปฏิเสธไม่ได้ว่าปัจจุบันมีผลิตภัณฑ์ดูแลผิวออกสู่ตลาดจำนวนมากและมีการแข่งขันค่อนข้างสูง สินค้าบางประเภทเกิดจากการสร้างแบรนด์ของผู้ผลิตรายย่อยที่ใช้วัตถุดิบที่หาได้โดยทั่วไป และอาจมีสารเคมีปนเปื้อนเนื่องจากสารเคมีบางอย่างให้ผลทันที เช่นกลุ่มผลิตภัณฑ์เร่งผิวขาวซึ่งอาจมีการปนของสารปรอท และสารอื่นๆ ซึ่งเมื่อใช้ไประยะหนึ่งการเกิดปัญหาผิวตามมา ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวเมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (Mayever Thailand) เป็นผลิตภัณฑ์ที่นอกจากจะมาจากธรรมชาติและเป็นผลผลิตจากการเกษตรของไทยแล้ว เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ยังผ่านกระบวนการจากห้องทดลอง และมีการทดสอบกับคนจริงๆ โดยไม่ทดลองกับสัตว์แล้วว่าเป็นผลิตภัณฑ์ที่ไม่ระคายเคืองต่อผิว กระบวนการผลิตของเมย์เอเวอร์มีการสกัดเอนไซม์ของสารสกัดจากผลไม้ไทยเช่น มังคุด มะละกอและยีสท์ที่เกิดจากการหมักชานอ้อย ที่ผ่านการทดสอบแล้วว่ามีประสิทธิภาพในการดูแลผิวพรรณ ที่มีคุณภาพสูงเทียบเท่าผลิตพรรณราคาสูงจากต่างประเทศ แต่เมย์เอเวอร์เหมาะกับผิวคนไทยและคนเอเชียมากกว่าผลิตภัณฑ์ที่มาจากประเทศเมืองหนาว

ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวเมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (Mayever Thailand) เป็นผลิตภัณฑ์จากธรรมชาติและเป็นผลผลิตจากการเกษตรของไทย ซึ่งทางผู้บริหารคิดว่าการเจิญเติบโตยังคงเป็นไปในทางบวก จากสถิติของปีปัจจุบัน (2017) ตลาดดูแลผิวพรรณเติบโต 6.1% โดยผลิตภัณฑ์ดูแลผิวหน้าเป็นตลาดที่ใหญ่ด้วยสัดส่วนมากกว่า 3 ใน 4 ของตลาดรวมทั้งหมดโดยมีมูลค่ารวมทั้งสิ้นถึง 70,000 ล้านบาทและ แนวโน้มผู้บริโภคที่ใช้เครื่องสำอางจะเด็กลงเรื่อยๆ โดยเริ่มตั้งแต่อายุ 12-14 ปี ซึ่งมีแนวโน้มในทางบวก

จากการสำรวจตลาด คนจีนมีความชื่นชอบผลิตภัณฑ์ของคนไทยมาก รัฐบาลยังมีนโยบายเดินหน้าผลักดันให้มีการผลิตสินค้าเกษตรนวัตกรรมอย่างต่อเนื่อง เช่น การส่งเสริมการเพาะปลูกสินค้าเกษตรอินทรีย์ ส่งเสริมการต่อยอดงานวิจัย นวัตกรรมกับสินค้าเกษตร เพื่อให้เกิดสร้างความหลากหลายและมูลค่าเพิ่ม และจัดหาช่องทางจำหน่ายสินค้าเกษตรนวัตกรรมทั้งในและต่างประเทศ ทางบริษัทจึงเห็นว่าช่องทางในการจัดจำหน่ายยังมีอยู่อีกมาก

มั่นใจมีกลุ่มเป้าหมายที่ชัดเจน

เนื่องจากตลาดการดูแลสุขภาพและผิวพรรณเป็นตลาดที่นับวันยิ่งกว้างขึ้น แนวโน้มผู้บริโภคเริ่มตั้งแต่อายุ 12-14 ปี ซึ่งมีแนวโน้มในทางบวกไปจนวัยเกษียนอายุ ผลิตภัณฑ์ของเมย์เอเวอร์ในเบื้องต้นมุ่งวิจัยและผลิตผลิตภัณฑ์ที่เน้นกลุ่มวัยรุ่น ตั้งแต่อายุ 12-14 ปีซึ่งเป็นวัยที่เริ่มเป็นสิวและต้องการตัวช่วยที่มีประสิทธิภาพ ปลอดภัยและราคาไม่สูง ในขณะเดียวกันกลุ่มคนทำงานที่กังวลเรื่องริ้วรอยและความเรียบเนียน ใส ของใบหน้าและต้องการผลิตภัณฑ์จากธรรมชาติก็เป็นอีกกลุ่มที่เมย์เอเวอร์ให้ความสำคัญ

อย่างไรก็ตามบริษัทเมย์เอเวอร์ อินเตอร์แนชั่นแนล ก็กำลังทำการค้นคว้าวิจัยผลิตภัณฑ์สำหรับการดูแลผิวของผู้ชาย ซึ่งคาดว่าจะสารมารถนำสู่ตลาดได้ในช่วงกลางปี 2018 ในชื่อ Mayever Men Forever Trend

กลยุทธ์การทำตลาดและช่องทางการจัดจำหน่าย

ในเบื้องต้นทางบริษัทฯ ได้มองว่าช่องทางการทำการตลาดออนไลน์กำลังเป็นที่นิยม เนื่องจากเข้าถึงผู้บริโภคได้ง่ายและช่วยให้ผู้บริโภคที่ไม่มีเวลาในการเดินทางไปยังห้างสรรพสินค้าหรือร้านค้า สามารถสั่งซื้อได้ ในปัจจุบัน บริษัทเมย์เอเวอร์ อินเตอร์แนชั่นแนล จำกัด ได้เปิดช่องทางการสั่งสินค้าได้ที่ www.mayeverthailand.com Facebook Fanpage MayeverThailand Lazada และ Shopee เรียบร้อยแล้ว ในอนาคตทางบริษัทฯ คิดว่าจะมีการทำการจำหน่ายผ่าน Modern Trade มากขึ้น และนักท่องเที่ยวก็สามารถซื้อได้ทั้งในส่วนของร้านสะดวกซื้อและ Mayever มีแผนที่จะนำสินค้าของเราที่มีในปัจจุบันและที่จะเกิดเพิ่มเข้าสู่ King Power เพื่อให้นักท่องเที่ยวสามารถซื้อได้สะดวกยิ่งขึ้น

ปัจจุบัน บริษัทฯ กำลังเพิ่มช่องทางการรับรู้ โดยล่าสุดได้ผลิตหนังโฆษณาจำนวน 3 เรื่องสำหรับ 3 ผลิตภัณฑ์แรก เพื่อลงสู่สื่อออนไลน์ และคาดว่าภายในไตรมาสแรกของปี 2018 เราจะขยายช่องทางการรับรู้สู่สื่อวิทยุและโทรทัศน์มากขึ้น ในขณะเดียวกัน ลูกค้าก็สามารถหาข้อมูลผลิตภัณฑ์ของ Mayever ได้ ผ่านทาง เว็บไซต์ IG Twitter Facebook Line@ และ Youtube Channel ของ MayeverThailand ได้อีกด้วย

ภาครัฐสนับสนุน จุดประกายสินค้าเกษตรไทย

เนื่องจากนโยบายของภาครัฐในปัจจุบันคือการสร้างภาพลักษณ์สินค้าไทย เป็นสินค้าที่มีมาตรฐาน มีคุณภาพ เป็นที่ยอมรับในระดับสากล และสินค้าเกษตรของไทยยังมีอนาคตสูงมาก ทางบริษัทจึงเห็นว่าการเชื่อมโยงแหล่งผลิตสู่ตลาด การพัฒนาแบรนด์ไทยสู่สากล (Nation Brand) โดยยกระดับมาตรฐานการรับรองให้ครอบคลุมในทุกด้าน ทั้งด้านมาตรฐานการผลิต การออกแบบบรรจุภัณฑ์ คุณภาพตลอดการขนส่ง รวมถึงมาตรฐานด้านสิ่งแวดล้อมเป็นสิ่งที่สำคัย

นอกจากนี้ ทางรัฐบาลยังมีนโยบายเดินหน้าผลักดันให้มีการผลิตสินค้าเกษตรนวัตกรรมอย่างต่อเนื่อง เช่น การส่งเสริมการเพาะปลูกสินค้าเกษตรอินทรีย์ ส่งเสริมการต่อยอดงานวิจัย นวัตกรรมกับสินค้าเกษตร เพื่อให้เกิดสร้างความหลากหลายและมูลค่าเพิ่ม และจัดหาช่องทางจำหน่ายสินค้าเกษตรนวัตกรรมทั้งในและต่างประเทศให้กับผู้ประกอบการภายในประเทศด้วย

ด้วยเหตุนี้ทางผู้บริหารจึงมองเห็นโอกาสในการเติมโตของผลิตภัณฑ์ดูแลผิว โดยใช้วัตถุดิบทางการเกษตรไทยเป็นสิ่งสำคัญ และได้ริเริ่มการผลิตและจำหน่ายผลิตภัณฑ์ภายใต้ชื่อ เมย์เอเวอร์ ไทยแลนด์ (Mayever Thailand)

เรามองตลาดภายในประเทศทั้งในส่วนกลางและภูมิภาคเป็นเป้าหมายหลัก และตั้งเป้าว่าภายในไตรมาสที่ 3 ของปี 2018 เราจะมีการทำการส่งออกไปยังประเทศในกลุ่ม AEC และประเทศจีนก็เป็นอีกหนึ่งปลายทางหลัก ซึ่งในส่วนนี้ทางรัฐบาลเองก็ได้ส่งเสริมให้ภาคเอกชนไทย ได้นำสินค้าไทยส่งออกเพื่อเพิ่มรายได้เข้าสู้ประเทศ ทำให้เกิดการจ้างงานภายในประเทศมากขึ้น และยังช่วยให้เกษตรกรไทยสามารถเพิ่มมูลค่าจากผลผลิตทางการเกษตรไทยได้มากขึ้นอีกด้วย

 

#####

Ministry of Commerce supports innovative cosmeceutical products,
launching “MAYEVER THAILAND” bringing fruit enzymes “from farm to face.”

Finally, it is time for Thai cosmeceutical products to shine with the newest launch from MAYEVER International Co., Ltd., the manufacturer of cosmetics under the brand name MAYEVER THAILAND. Creating new products that address the needs and problems of consumers, the company also complies with the Thailand 4.0 policy by pioneering in the production and marketing of skincare products principally based on Thai agricultural ingredients. Recently, the company has launched an innovative cosmeceutical product with extracts from premium agricultural produce, such as papayas, bagasse, and mangosteen peels, ready for sales both in Thailand and abroad. The launching event was presided by Mr. Sontirat Sontijirawong. Minister of Commerce, who came to show his support towards the products’ concept and share entrepreneurial approaches to audience so that they become a driving force in promoting Thai agricultural products and organic agriculture, increasing value, and generating income to the country. Actress Linn Mashannoad Suvanamas and Jiab-Than Thanyasaraporn, a special effects makeup artist, two special guests at the event, demonstrated the application and an amazing result of the product (Dec 18, 2017 at Sapphire Room 2-3, 3rd Floor, Richmond Stylish Convention Hotel)

Mr. Napat Pattaradechakul, Ms. Wiphawee Sanersak, and Ms. Sukumarn Swangvaree, MD, are three founders of MAYEVER THAILAND, whose idea kindles the trend of cosmetics from fruit extracts, creating innovation from farm to face, starting with papaya, bagasse and mangosteen peel. They revealed that “The beginning of our skin care products under the brand MAYEVER THAILAND by Mayever International Co., Ltd. came from our observation that all of our family members used different skin care products, many of which are made in foreign countries and are expensive, and some contain chemicals. After using those products for some time, they felt that their skin got rougher. So, we discussed that there should be skin care products that are gentle to the skin and are made from high quality natural extracts. From then on, we started looking for natural extracts from Thai researches and found documents about extracts of agricultural products in Thailand that were overlooked. Our company has worked with the production department to develop these extracts, processed with advanced technology, into innovative skin care. We love to say that our products take a journey from farm to face.

"In addition, the company aims to bring MAYEVER products to China, whose people are very fond of Thai products. Our high quality production process, in addition to making Thai products well known, can also generate income for the Thai people. We are proud to say that all processes from researching, production, packing, to transportation are done by all Thais.”

Innovations from Farm to Face

The highlight of MAYEVER Thailand, apart from being agricultural products made from fruit extract which, is the pricing strategy by which the price is set to be not too high, but still able to ensure that the products will give good performance, are very safe, and suitable for the Asian skin.

Initially, we invented products for customers with different three skin needs. The first two items are Mayever AcNev Serum (serum from mangosteen peel enzyme for clear and acne-free facial skin,) and Mayever White Ever Serum (concentrate face serum from bagasse yeast for youthful and wrinkle-free skin.) For working men and women who wish to have firm skin and get rid of wrinkles resulting from working in front of the computer screen and blue light from mobile phones and other gadgets, and for those who want a thorough cleansing, there is Mayever Absolute Deeper Cleanser (a new experience of complete, thorough, and total cleansing with this facial gel made from papaya extracts). The company hopes that these three products will be well received can solve the skin problems of customers in all of the three groups.

Marketing plans to secure market share in the 7bn baht skin care product market

"We cannot deny that there are many skin care products on the market and the competition is quite high. Some products are created by small manufacturers that use commonly found raw materials and may contain some chemical contaminants since they can create immediate results.For example, a product that quickly whitens the skin may contain mercury and other substances that, when used over a period of time, skin problems will follow. MAYEVER Thailand is a product that, besides being natural and a using Thai agricultural ingredients, is tested in laboratory and with people's skin. We object to tests on animals. Our products are proven that they are not irritating to the skin. One of the MAYEVER's production processes involves the extraction of enzymes from Thai fruit such as mangosteen, papaya, and yeast derived from bagasse fermentation. They are tested to be effective in skin improvement, comparable to those high quality skin care products from abroad, but MAYEVER better suits the Thai and Asian skins than products from cold countries do.

MAYEVER Thailand is a natural product from Thai agricultural produce. The management team thinks that the growth for the products is still positive. According to statistics from the current year (2017), the skin care market grew by 6.1%. The facial skin care market is a large market, taking more than 3/4 of the total skin care market, with a total value of 70 billion baht. With cosmetics users who tend to be as young as 12-14 years old, the trend is even more positive.

From the market survey, Chinese people are very fond of Thai products. Therefore, the Thai government has a policy to give a continuous support to innovative agricultural products by promoting organic farming, and researching in innovative agricultural products, in order to create diversity and added value, and provide channels for innovative agricultural products both domestically and internationally. With this policy in mind, the company sees that there are still many possible distribution channels.

A specific and clear target group boosts confidence.

The market for health care and skin care is growing every day. Currently, the consumer ages are as young as 12-14 years old, and are likely to continue using cosmetics until the age of retirement. MAYEVER's products primarily focus on research and development for products that focus on teenagers aged 12-14 years, who are beginning to have acne and need effective, safe, and affordable care. At the same time, working people, who worry about wrinkles, smoothness, and clarity of their faces and also want natural products, are another group that MAYEVER recognizes.

Right now, MAYEVER International is researching products for men's skin care. It is expected toenter the market in mid-2018 under the name MAYEVER Men Forever Trend.

Marketing Strategies and Distribution Channels

Initially, the company sees that online marketing channels are becoming popular because they offer easy access to consumers and allows those who do not have time to travel to malls or stores to order products. MAYEVER International Co., Ltd. has already opened online ordering channels on www.mayeverthailand.com, Facebook Fanpage MayeverThailand, Lazada, and Shopee. In the future, the company plans to sell the products in modern trade stores for tourists. MAYEVER also plans to place the current and upcoming products at King Power so that tourists can purchase them more conveniently.

At present, the company is trying to increase consumer awareness with three commercials for the first three products to be published through online media. It is expected that within the first quarter of 2018, we will have our content broadcast through radio and television. Meanwhile, customers can find MAYEVER products through Instagram, Twitter, Facebook Line@, and Youtube Channel of MayeverThailand.

Government support brings hope to Thai agricultural product industry.

The current government policy is to create a positive image for Thai brands so that they are recognized internationally for quality and standard. Thai agricultural products have a very promising future, and the company sees that it is very important to connect production sources to markets, to develop Thai brands to become “Nation Brands” by raising the standard of certification to cover all aspects whether the production, packaging design, quality, and delivery, as well as environmental impacts.

In addition, the government has a policy to continuously support the production of innovative agricultural products, such as the promotion of organic farming, extending research projects, and innovation for agricultural products, to create diversity and add value. The government also arranges selling channels for innovative products in domestic and international markets for Thai operators.

For this reason, the management of MAYEVER is able to seize the opportunity to fill in the skin care product market, using Thai agricultural raw materials as principal ingredients. Our effort finally concluded in the production and distribution of products under the name MAYEVER Thailand.

We consider the domestic markets, both central and regional, as our primary goal. It is expected that by the third quarter of 2018 we will be able to export our products to AEC countries and China, one of the main destinations. In this part, the government has encouraged the Thai private sector to export Thai products to increase revenues for the country, which will lead to more domestic employment, and increase the value of Thai agricultural products as well.

then

CSR Video

X

Right Click

No right click