then
January 19, 2022

"เฮิร์ซ" จับมือ "ไชลีส" ให้บริการรถเช่าในไต้หวัน

"เฮิร์ซ" จับมือ "ไชลีส" ให้บริการรถเช่าในไต้หวัน

เฮิร์ซ ขยายการดำเนินงานในเอเชีย ผ่านการเป็นพันธมิตรทางธุรกิจกับ ไชลีส ผู้ให้บริการรถเช่าชั้นนำของไต้หวัน

บริษัท เฮิร์ซ อินเตอร์เนชั่นแนล จำกัด ประกาศความร่วมมือเป็นพันธมิตรทางธุรกิจกับบริษัทไชลีส ออโต้ เรนทัล จำกัด ซึ่งเป็นผู้นำอุตสาหกรรมรถเช่าในไต้หวันมาตั้งแต่ปี 2520

ด้วยความร่วมมือครั้งใหม่นี้ ลูกค้าที่ใช้บริการรถเช่าแบรนด์เฮิร์ซ, ดอลลาร์ และทริฟตี้ ที่จะเดินทางไปไต้หวันทั้งเพื่อธุรกิจและการท่องเที่ยว จะสามารถเข้าถึงบริการรถเช่าของไชลีสในไต้หวันได้ทั้งหมด ไม่ว่าจะเป็นประเภทรถยนต์ที่มีให้เลือกอย่างหลากหลาย ตลอดจนบริการรถเช่าระยะสั้นและระยะยาว ณ จุดบริการกว่า 19 แห่งของไชลีส ซึ่งจะใช้แบรนด์ร่วมกันกับเฮิร์ซ ในขณะเดียวกัน ลูกค้าของไชลีสที่เดินทางออกจากไต้หวันก็จะสามารถเข้าถึงบริการรถเช่าของเฮิร์ซที่มีอยู่ทั่วโลก ซึ่งจะตอบโจทย์ทุกการเดินทางอย่างครอบคลุม

คุณเอียน แมคนีล รองประธาน เฮิร์ซ เอเชียแปซิฟิก กล่าวว่า "ไชลีสมีประสบการณ์สูงในอุตสาหกรรมรถเช่าของไต้หวัน ความร่วมมือครั้งใหม่นี้จะช่วยให้ลูกค้าของเฮิรทซ์, ดอลลาร์ และทริฟตี้ ที่เดินทางไปไต้หวันได้รับบริการรถเช่าคุณภาพสูงและสะดวกสบาย ขณะเดียวกัน เรามุ่งหวังที่จะได้ให้บริการลูกค้าของไชลีสตามจุดบริการของเฮิรทซ์ ดอลลาร์ และทริฟตี้ทั่วโลก"

คุณจัสติน ที. หยาง ประธานบริษัทไชลีส ออโต้ เรนทัล จำกัด กล่าวว่า "ไต้หวันเป็นจุดหมายปลายทางท่องเที่ยวยอดนิยมมาตลอด โดยได้ให้การต้อนรับนักท่องเที่ยวมากกว่า 10 ล้านคนต่อปี และเราต้องการให้นักท่องเที่ยวเหล่านี้ได้รับบริการที่สะดวกสบายมากขึ้นและมีรถเช่าพร้อมให้บริการมากขึ้น ไม่ว่าพวกเขาจะเดินทางเพื่อธุรกิจหรือเพื่อการพักผ่อน

"ไชลีสและเฮิรทซ์ต่างก็เป็นแบรนด์ที่ได้รับความไว้วางใจในตลาดที่แต่ละแบรนด์ดำเนินธุรกิจอยู่ ความร่วมมือเป็นพันธมิตรในครั้งนี้จะเปิดทางให้เฮิร์ซ, ดอลลาร์ และทริฟตี้ ขยายบริการเข้าสู่ตลาดไต้หวันได้ในทันที ขณะที่ลูกค้าของไชลีสเองก็จะได้รับประโยชน์จากบริการของเฮิรทซ์ที่กระจายอยู่ทั่วโลก"

เพื่อเฉลิมฉลองความร่วมมือครั้งใหม่นี้ บริษัทขอมอบส่วนลดสูงสุด 30% ให้แก่ลูกค้าที่จองรถทางออนไลน์ก่อนวันที่ 30 กันยายน 2561 และเช่ารถภายในวันที่ 30 พฤศจิกายน 2561 ตามสถานที่ให้บริการที่ร่วมรายการในไต้หวัน โดยในช่วงเวลาดังกล่าว ลูกค้าสามารถใช้รหัสส่วนลด 2 แบบ ได้แก่:

  • ลูกค้าที่เช่ารถระยะเวลา 3 - 7 วัน -- ใส่โค้ดโปรโมชั่น (PC #) 204679 เพื่อรับส่วนลด 25%
  • ลูกค้าที่เช่ารถตั้งแต่ 8 วันขึ้นไป -- ใส่โค้ดโปรโมชั่น (PC #) 204680 เพื่อรับส่วนลด 30%

ดูข้อมูลเพิ่มเติม และจองรถเช่าได้ที่ https://www.hertz.com/rentacar/rental-car-deals/asia-tw-upto30pc  

___________________

Hertz partners with Chailease to bring car rental brands to Taiwan

The Hertz Corporation expands presence in Asia through strategic alliance with Taiwanese car rental leader Chailease

Hertz International Limited has launched a referral partnership with established car rental company, Chailease Auto Rental Co., an industry leader operating in Taiwan since 1977.

Through the new alliance, Hertz, Dollar and Thrifty business and leisure customers travelling to Taiwan will now have access to all of Chailease's rental services in the market. These include a variety of car rental options as well as short and long-term leasing at more than 19 locations, which will be co-branded with Hertz. Chailease customers travelling outbound from Taiwan will be able to access Hertz's full suite of mobility solutions across the globe.

Eoin MacNeill, Vice President, Hertz Asia Pacific, said: "Chailease is highly experienced in the Taiwanese rental industry, and our new partnership will bring convenient, high quality rental solutions to Hertz, Dollar, and Thrifty customers travelling to Taiwan. We also look forward to serving Chailease customers at Hertz, Dollar and Thrifty locations around the world."

Mr Justin T. Yang, Chairman of Chailease Auto Rental Co., Ltd, said: "Taiwan has always been a popular tourist destination, playing host to more than 10 million visitors per year, and we want to make car rental more convenient and available to them, whether they are travelling for business or leisure.

"The Chailease and Hertz brands are both trusted household names in our respective markets. The partnership will provide Hertz, Dollar and Thrifty with an immediate presence in Taiwan and Chailease customers can benefit from Hertz's global footprint."

To celebrate the launch, discounts of up to 30% are available to customers booking online before 30th September 2018, and renting by 30th November 2018, at participating locations in Taiwan. During this period there are two discount codes that customers can enjoy:

  • Customers renting for three days to seven days -- quote promotional code (PC#) 204679 to apply a 25% discount
  • Customers renting for eight days or more -- quote promotional code (PC#) 204680 to apply a 30% discount 

For more information and to book, customers can visit: https://www.hertz.com/rentacar/rental-car-deals/asia-tw-upto30pc  

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Tuesday, 09 October 2018 09:27

Page Visitor

034611757
Today
Yesterday
This Week
This Month
Last Month
All days
51373
60388
207843
856473
1731519
34611757
Your IP: 34.230.9.187
2022-01-19 20:42